Archiv rubriky: FinBlog

14.11.2017

Konference Hypotéka pojedenácté: Jsme v dobré kondici

Hypotéka

Zástupci předních českých bank, ČNB, ministerstva financí, poradců a zprostředkovatelů se po roce opět sešli na konferenci Hypotéka. Nutno dodat, že oproti minulému, vyostřenějšímu, ročníku se všechno neslo v klidnějším duchu. A já s radostí přijal místo v panelové diskusi – stejně jako loni. Přelomový rok. Touto prezentací odstartoval Jan Sadil, člen představenstva a vrchní ředitel… Read more »

Číst dále
25.9.2017

Mezinárodní konference EFPA: Noví EFÁci, roboti i tombola

Tak už je nás zase o pár desítek víc. Koho? Poradců s titulem EFA. Co to znamená? Že pokud budete potřebovat, s financemi vám pomohou lidé, kteří mají mezinárodně uznávaný certifikát a své práci rozumí. Nevěříte? Tak nás otestujte. Kolik v ČR EFÁků je? Kolem 250. Ale teď zpátky ke konferenci, kam jsem měl jako člen „EFA komunity“… Read more »

Číst dále
10.7.2017

Slavili jsme 10 let

Článek & Komentář

Teď mě napadlo, že takhle napsaný titulek vyznívá dvojsmyslně. Uvedu to radši na pravou míru, aby nevznikla pomluva, že jsem nějaký bujarý oslavenec. 14. června se v Jízdárně pražského hradu konala Výroční konference na oslavu 10. narozenin Partners. Nejednalo se o konferenci v pravém slova smyslu. Spíš takové inspirativně-motivační setkání se zakladateli, které bylo prošpikované… Read more »

Číst dále